Om optimaal van 4G gebruik te maken, dient de APN op "Litams" ingesteld te worden. Dat doe je als volgt:

stap 1: Ga naar Android home scherm en kies Instellingen

stap 2: Kies "meer ..."

stap 3: Kies "Mobiele Netwerken"

stap 4: Kies "Access Point Names" (NB: zorg dat data roaming = AAN)

stap 5: Kies "Litams"of voeg "Litams " toe

Als in het onderstaande scherm de naam Litams reeds bestaat, vink deze dan aan.

Bestaat deze niet, voeg 'm dan toe door op het plus teken te drukken

stap 6: Litams aanmaken en oplsaan

Nadat je op plus hebt gedrukt, vul je op regel 1 (Naam) en regel 2 (APN) het woord Litams in. Kleine letters of hoofdletters maakt niet uit.

Kies vervolgens de drie puntjes rechtsboven en kies Opslaan

stap 7: Selecteer APN = Litams

Start de reader nu opnieuw op.

De SIM-kaart maakt verbinding en je krijgt 4G (mits dat in jouw regio beschikbaar is).