De cijfers hieronder verwijzen naar het plaatje hieronder:

1. Als je inlogt op je account kan je de stallijst bekijken. Door boven aan een kolom te klikken kan je de stallijst sorteren op de inhoud van die kolom. Hiermee is zoeken op werknummer of geboortedatum zeer eenvoudig.

2. Ook kan je door de tabbladen lopen. De stallijst opent automatisch op de lijst met dieren ("paspoorten").Dubbelklik op een diernummer en je ziet het volleidge paspoort. Je kan de gegevens in het paspoort aanvullen of wijzigen.

3. Nog sneller zoekenkan met de zoekfunctie. Je kan op tal van criteria zoeken. Zo kan je eenvoudig zoeken naar bijvoorbeeld mannelijke lammeren jonger dan 6 maanden. Ook kan je zoeken op de laatste scandatum.

4. Ale je de zoekcriteria hebt ingevuld, voer je de zoekfunctie uit door op zoeken rechtsboven te klikken.

5. De resultaten van je zoek actie verschijnen in je scherm. Rechtsboven zie je de aantallen.