Je kan de app (en dus ook de reader) voor meer dan 1 UBN gebruiken. Er is geen beperking aan het aantal UBNs waarvoor je de app en de reader kan gebruiken. Er zijn ook geen extra kosten aan verbonden, want de abonnementen zijn per dier of een vaste prijs per jaar.

Er zijn twee mogelijkheden:

1. UBNs behorend tot hetzelfde account.

Een bedrijf kan uit meer dan 1 UBN bestaan. Als je inlogt namens je bedrijf, kan je hier een keuze maken uit de UBNs.

Klik op UBN selecteren

Kies UBN

De app gaat hierna de gegevens van het andere UBN ophalen.

Let op: gebruik je de "offline" app op de reader, dan is het aanklikken van het andere UBN onvoldoende. In dat geval moet je ook het veranderen van UBN bevestigen. Dus:

1. stap 1 klik UBN aan zodat het grijs wordt
  2. stap 2 klik op "Verander UBN". De app gaat nu de gegevens van het andere UBN ophalen.

2. Inloggen namens het andere UBN.

Je doet dit door eerst uit te loggen = afmelden. Klik op de knop "Afmelden" onder in het menu. Hierna verschijnt het aanmeld scherm. Vul de gegevens van de andere gebruiker in.  De app gaat de gegevens van de andere gebruiker ophalen. Je ziet nu de UBN(s) die bij deze gebruiker horen.