We hebben een "bug" ontdekt in de reader software op de C9. Hierdoor kan de C9 geen Belgische nummers lezen. Ook met Nederlandse nummers speelt de bug soms op. Het is dus aan te raden de update zo snel mogelijk te installeren.

Dat doe je als volgt:

Stap 1: Verwijder de Litams app van de reader

Stap 2: Download de nieuwe app en installeer deze

Hieronder geven we scherm voor scherm de stappen weer. Kom je er niet uit? Bel ons dan (+31)0638928310

1.    Verwijderen van de Litams App

Start in beginscherm. Schuif volgende scherm naar boven

Je ziet nu dit scherm. Kies Instellingen (of Settings)

Kies Apps en Meldingen

Kies Litams

Kies Verwijderen

2.    Downloaden en Installeren nieuwe app

Open de Chrome browser op de C9 en surf naar: https://apps.gillz.net/b2d2f652f0

Je ziet nu dit. Klik op versie 3.0.5. en downloadt deze naar de C9

Bevestig downloaden

Nadat download voltooid is, kan je de app installeren door op “Openen” te klikken.

Bevestig Installeren

Je krijgt nu beveiligingswaarschuwing (omdat we de Google Play Store niet gebruiken). Bevestig dat je “Toch (wilt) Installeren”.

3.    Schuif Litams app naar hoofdpagina

Houdt het Litams icoon ingedrukt en schuif de app naar de beginpagina.

Open de Litams app.

4.    Na Openen App kan je deze waarschuwing krijgen.

Als je deze beveiligingswaarschuiwing krijgt, kies je voor “Niet verzenden”.