Softwareleverancier Twaka produceert een excel sheet, waarbij de landcode van het dier in dezelfde cel wordt opgenomen als het levensnummer. Dit maakt verwerking extra lastig.

We hebben een speciale fucntie gebouwd, waarbij je de Twaka excel sheet kan uploaden als aanvoermelding. Na upload, splitsen we de landcode uit en melden dit als landcode + levensnummer aan I&R, waarna we de dier details die bij I&R bekend zijn terugplaatsen in de app.