Soms vragen we je de app af te sluiten, bijvoorbeeld als de app een nieuwe versie van de server moet ophalen.

Hoe sluit je de app af?

Heb je een C9

Op de C9 houd je de tweede knop links ingedrukt. Alle openstaande apps verschijnen. Deze veeg je naar links. Hiermee sluit je de apps af.

Heb je een C1?

Op de C1 houd je de 'HOME" knop (zie afbeelding) een seconde ingedrukt. Er verschijnt dan een overzicht van de actieve apps.

Je veegt alle apps die actief zijn (dus ook de Litams app) naar links. Hiermee sluit je de apps af.

Hierna start je de Litams app opnieuw op.

Heb je een C8?

Op de C8 druk je op het vierkantje (zie afbeelding). Er verschijnt dan een overzicht van de actieve apps.

Je veegt alle apps die actief zijn (dus ook de Litams app) naar links. Hiermee sluit je de apps af.

Hierna start je de Litams app opnieuw op.