Bij Litams willen er het gebruikers zo makkelijk mogelijk maken. Dat betekent ook dat er heel veel --instelbare-- mogelijkheden zijn. Dat vereist echter ook enige zorgvuldigheid.

Instellingen

De app bevat een instellingen paragraaf, waar je heel veel parameters kan instellen. Deze instellingen blijven van toepassing, totdat je ze wijzigt.

Data Import

Je kan gegevens op drie manieren vastleggen:

1. Via de app (op je telefoon, tablet, PC of reader)

2. Via de PC (dubbelklik op levensnummer om paspoort te open)

3. Via importeren van een excel bestand

Litams adviseert om alle gegevens via de app vast te leggen.

Meer dan 1 UBN

Je kan bij Litams kostenloos meer dan 1 UBN in je app plaatsen. Dit vraagt wel om zorgvuldigheid. Als je meldingen doet, worden deze verwerkt op het UBN dat je in het beginscherm hebt gekozen.

Meer dan 1 diersoort

In het beginscherm kies je het diersoort. Ga ja later meldingen doen op een ander diersoort, vergeet dan niet het juiste diersoort te kiezen

Meer dan 1 Gebruiker

Met de login gegevens die je van Litams hebt ontvangen, kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd inloggen. Let op: degene die instellingen, UBn of diersoort aanpast, doet dit voor ALLE gebruikers met dezelfde inlog.