1. Inloggen - hoe log ik in

Inloggen (of "aanmelden") doe je met de login gegevens die Litams je (per email) verstrekt heeft.

Deze login gegevens kan je gebruiken voor de app, je account en de helpdesk.

De app kan je ook vanaf iedere PC gebruiken. Stuur je browser naar de site van Litams. Die vind je hier.

2. Overige kenmerken vastleggen en Groepen maken

We raden je met klem aan om dit artikel te lezen, waarin we het verschil tussen groepen en kenmerken uitleggen.

3. VID - Gebruik bortsnummer of andere vorm van visuele identificatie

(antwoord volgt)