Sterfte is het menu waar je datum en (werk)nummer van een door dier mee vastlegt. Door de sterfte oorzaak (optioneel) ook vast te leggen, krijg je inzicht in hoe je sterftecijfers kan verlagen..

• Klik linksboven in op de ‘hamburger’ menuknop.
  • Ga naar sterfte.
  • Tik bij "zoeken" het werknummer in (of scan het oormerk)
  • Vul (desgewenst) doodsoorzaak in.
  • Selecteer de datum van overlijden (in verband met I&R raden we je aan niet verder dan 7 dagen terug te gaan)
  • Klik op opslaan. Klaar!

Deze sterfte is gelijk verwerkt, bij Litams en bij I&R.

De sterftelijst vind je bij lijsten en formulieren in je account.