Alleen de app gebruiken? Dat kan, maar let op…

De app is ontwikkeld om zowel OP een reader (zoals de C1 of de C4) te draaien, alsmede NAAST deze readers, op elk apparaat dat met Android of iOS (Apple) werkt. De app kan dus op mobiele telefoons, tablets en andere apparaten gebruikt worden. Omdat je de app kostenloos kan installeren, is dit super handig voor stagiaires, medewerkers, personeel, adviseurs, vee artsen en alle andere mensen die je toegang tot jouw gegevens wilt geven. Iedereen kan nu informatie vastleggen en raadplegen, welke direct opgeslagen en beschikbaar is.

Het is ook mogelijk de app zonder reader te gebruiken

Met de app kan je alle meldingen doen. Let op dat je geen tikfouten maakt! Een reader leest de nieuwe oornummers foutloos in.  Op de app moet je het werknummer intikken. Hierbij worden tikfouten gemaakt (en onze ervaring is dat 15-20% van de nummers een tikfout bevat) dan zullen deze dieren niet of verkeerd geregistreerd worden. Om deze reden adviseren wij een reader naast de app te gebruiken. Maar dit is dus geen vereiste. Om misverstanden te voorkomen: Het corrigeren van tikfouten valt niet onder de gratis hulp van Litams….

Je kan bij Litams:

- een reader kopen, huurkopen of langdurig huren (handig voor iedereen met meer dan ongeveer 300 schapen of geiten)

- de reader ter beschikking gesteld krijgen (handig voor iedereen tot ongeveer 300 schapen of geiten): kies voor COMFORT

- de reader voor enkele weken huren (handig voor iedereen die de rest van het jaar met de app op zijn telefoon de dier administratie bijhoudt)

Wil je meer weten? Klik hier