COMFORT is het scherp geprijsde abonnement voor de veehouder tot ca 300 dieren. COMFORT biedt je heel veel voor zeer weinig geld. Zo krijg je (1) de app, (2) een reader, (3) een account op de server en (4) gratis helpdesk, zeven dagen per week.

COMFORT omvat alle functies die Litams aanbiedt, inclusief gratis updates en gratis support

Een groot gemak van COMFORT is dat je altijd aan I&R en andere regelgeving voldoet. Je krijgt van Litams een reader, die hoef te kopen. Als je de gegevens goed bijhoudt heb je geen zorgen meer over boetes, controles, problemen in slachthuis of bij export of medicijn administratie. Ook heb je jezelf verzekerd van een reader die het altijd doet, want de Litams Levenslange Garantie is bij COMFORT ook van toepassing op de reader

Met COMFORT heb je dus het plezier van:

• gebruik reader met levenslange garantie (!)
  • app met alle I&R meldingen
  • volledig medicijnregister
  • automatische mestboekhouding gegevens
  • 7 dagen per week support
  • slechts 9% BTW (ook over de apparatuur)

COMFORT kost EUR 12,- per maand + 10 cent per dier.
  • Heb je 40 schapen? Dan ben je voor EUR 16,- per maand (EUR 17,44 incl BTW) klaar. Inclusief reader! Inclusief SIM kaart. Inclusief support.
  • Heb je 100 schapen. Dan ben je voor EUR 22,- per maand (EUR 23,98 incl BTW) klaar. Inclusief reader! Inclusief SIM kaart. Inclusief support.
Als je een goedkopere oplossing weet waarbij je zoveel gemak hebt van een "smart reader" dan horen we het graag. Want uit alle vergelijkingen blijkt dat COMFORT de beste en goedkoopste oplossing voor de kleinere schapenhouder is.