De nieuwe C1 is een oerdegelijke reader, met uitstekende leescapaciteit. De reader werkt met Android 7.1. Wij adviseren de C1 aan gebruikers die een stokantenne willen gebruiken, of die vanwege hun werk veel scan werk hebben, zoals bijvoorbeeld veemarkten en handelaren.

C1 is opvolger C1

In 2016 introduceerde Litams de C1. Deze reader werkt op Android 4.3 en is daardoor niet langer geschikt voor veilig internetverkeer. Met de nieuwe C1 is er een waardige opvolger, die op Android 8.0 werkt.

2x antenne

De C1 kent een ingebouwde antenne (op de afbeelding links) en een aansluiting voor een externe antenne. Als je de externe antenne aansluit, wordt de ingebouwde antenne
 automatisch uitgezet. En andersom.

Desgewenst kunnen we een stokantenne meeleveren bij de C1.

(Heb je reeds een stokantenne? Als jouw stokantenne niet de juiste connector heeft, zetten wij deze gratis voor je om).

Prijs

De C1 wordt geleverd voor EUR 1395,-

De stokantenne kost EUR 199,-

Bestellen doe je hier.