(Dit artiekl is aangepast ivm wijzigingen in de beveiliging van internet gegevens die het gebruik van Android 4 apparaten onmogelijk heeft gemaakt)

De C1 die we vanaf in het verleden geleverd hebben voorafgaande aan de komst van de C1²  is gebaseerd op Android 4. Dit wordt niet langer ondersteund, omdat Android 4 niet voldoende beveiliging biedt voor gegevens uitwisseling over internet. We hebben een beveiligings machine toegevoegd aan de (oude) C1, maar deze maakt het uitwisselen van gegevens traag. SInds september 2021 is ook deze vorm van aanvullende beveiliging niet langer bruikbaar.  Hierdoor kan de C1 die op ANdroid 4 werkt niet langer gebruikt worden om gegevens aan de Litams server te melden.

Om je toch van de gemakken van de Litams app + reader gebruik te laten maken, kunnen we jouw C1 graag vervangen door een andere reader. Ga naar de pagina waar de inruilwaarde van de oude C1 staat.

De C1 die we sinds 2019 leveren is gebaseerd op Android 8. Deze C1 voldoet aan alle eisen en kan nog vele jaren gebruikt worden.