Je kan de Litams proberen zonder dat je ergens aan vast zit. Klik hier om je aan te melden.

1. Wie kan de Litams app gebruiken?

Iedereen.

Als je met vee werkt, dan kan je de Litams app gebruiken.

De app kan je gebruiken in plaats van een dier-administratie (of management) pakket. Je kan de app ook naast een management pakket gebruiken, zoals Belexpert, Falco, Twaka of EGAM.

De app is verbonden met I&R. Dus elke wijzging die je aanbrengt EN die I&R plichtig is, melden we gelijk door. Daarvoor hebben we jouw machtiging nodig, die je voorafgaande aan het gebruik van de app moet aanmaken. Hier lees je hoe je dat doet.

2. Wat kost het gebruik van de Litams app?

Het abonnement kost EUR 1,50 + 5 cent per dier per maand. Je kan op elk moment stoppen.

3. Hoe leer ik werken met de app?

Je krijgt per email tips toegezonden.

Zo leer je in enkele weken tijd de app te gebruiken. Kom je er niet uit of heb je vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met Litams en helpen we je gratis verder.

4. Wat als ik wil overstappen van mijn huidige management pakket naar Litams?

We zetten alle gegevens gratis over. We hebben al heel veel veehouders, handelaren en slachthuizen overgezet, dus dat komt zeker goed.

5. Hoe meldt ik me aan?

Stuur een email naar app@litams.com. Of klik hier om je aan te melden.

6. Wat als ik de app niet langer wens te gebruiken?

Litams kent geen opzegtermijn. Je mag op ieder moment je abonnement beëindigen.

Aanmelden kan hier