1. VKI gegevens (eenmalig) invullen

We vragen je de VKI gegevens 1x in te vullen. Hierna hoef je ze niet meer in te vullen, tenzij er wijzigingen zijn.

1. Kies Instellingen > Other

2. Kies tabblad VKI

3. Vul gegevens in

4. Vul verklaarplaats in

5. Vul verklaarnaam in

6. Kies dierenarts. Staat jouw veearts er niet bij? Maak dan een veearts aan en kies die.

7. Opslaan - Klaar!

2. VKI vooraf aanmaken

Je kan voorafgaande aan de afvoer het VKI formulier reeds aanmaken. Dit formulier blijft zeven dagen geldig.

1. Kies Vervoer

2. Kies tabblad VKI

Hier zie je de VKI formulieren uit het verleden staan.

3. Maak een nieuw formulier aan door op Nieuw te klikken.

Kies vervolgens de dieren of groep(en) die je VKI wilt melden.

Klik hierna op Formulier Aanmaken. Het VKI formulier wordt in de lijst toegevoegd.

Via Download kan je het als PDF naar je PC halen en printen of emailen.

3. VKI achteraf

Als je een afvoer doet vanuit de app, wordt het VKI formulier (alsnog) gelijk aangemaakt. Je vindt het formulier op de server.