In dit artikel lees je hoe je de app kunt installeren, hoe je kan inloggen op de app en op je account. De handleiding vind je hier.

Je kan de app op net zo veel apparaten installeren als je wilt. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

De app kan je op drie typen apparaten gebruiken:

- op je telefoon, tablet of andere Apple  /  Android  devices. Klik op de link, of ga naar de playstore en zoek op Litams.

- op je PC. Open een browser, ga naar de Litams server, log in en klik op "app op je PC"

- op je reader. Hieronder lees je hoe je de app daarop kan installeren. De app voor de reader is niet beschikbaar in de play store. Litams levert alle readers uit met de juiste app voor geinstalleerd. Readers die wij leveren zijn altijd klaar voor gebruik.

App op je telefoon

• Je kan de app op je telefoon zetten, door naar de Google Playstore of Apple Appstore te gaan en te zoeken op Litams
  • Je kan de app op een onbeperkt aantal apparaten installeren.

Inloggen

• Na installatie, de app starten en inloggen met je email adres en wachtwoord. Deze zijn per email door Litams aan je verstrekt.

Mocht je de behoefte hebben de app opnieuw op de reader te installeren, ga dan als volgt te werk:

1. Voorbereiden

• Zorg dat de reader een verbinding heeft met een wifi netwerk.
  • Heb je reeds een oude versie van de Litams app geinstalleerd. Verwijder deze dan eerst. Dat doe je als volgt:
    Instellingen (tandwiel) > Apps > Litams > Verwijderen

2. App downloaden op reader

Je vind de link naar de app hieronder. Tik deze link in de browser van je reader, waarna je de app kan downloaden.

3. App op Reader Installeren

• Ga naar hoofdscherm en klik op zes puntjes.
  • Kies bestandsbeheer > telefoongeheugen > download
  • Installeer de file Litams Offline Productie file door er op te klikken.
  • Volg de instructies in het scherm

• Heb je een C1 met ANdroid 4?  - dan gebruik je OI Bestandsbeheer
  • Open OI Bestandsbeheer
  • Ga naar "Download"
  • Kies de versie die je zojuist hebt gedownload. Installeer de file Litams Offline Productie (2.0.6).apk door er op te klikken.

• TIP: schuif het Litams icoon vanuit de app pagina naar de hoofdpagina. (Hoe? Houdt de app aangedrukt en wacht tot je het icoon kan verschuiven)

itams server