Als je nog geen softwre gebruikt, ben je niet de enige. Van de bijna 50-duizend veehouders in Nederland, heeft het grootste deel nog geen management software. De meest voorkomende redenen zijn:

• pen en papier werkt prima
  • software is te moeilijk
  • software is te duur

Als je geen software gebruikt, kan je dit heel veel moeilijke problemen opleveren en geld kosten. Zo kan je last hebben van "retributies" omdat je te de meldingen bij I&R te laat doet. Ook loop je kans op boetes, omdat je bijvoorbeeld geen sluitende medicijn administratie hebt.  Bovendien is het niet meer van deze tijd om alles met pen en papier op te schrijven en het later opnieuw in te kloppen in de computer, met alle tikfouten, dubbel werk en vertragingen die dit oplevert.

Litams besteedt heel veel aandacht aan het eenvoudig maken van het gebruik van de software. Niet voor niets is ons motto "Bliep, Bliep, ... Klaar!".  Zo simpel is het ook!

Met de Litams app kan je alles wat je van je dieren wilt of moet vastleggen gelijk melden. De app werkt super eenvoudig. En als je er niet uitkomt, is er een helpdesk 7 dagen per week bereikbaar om je verder te helpen. Een ander voordeel van de app is dat alle gegevens ook gelijk weer te raadplegen zijn. Als je bij een dier uierontsteking aantreft, zie je in je app welke lammeren bij deze moeder horen, waar die lammeren zijn en of dit dier al eerder mastitis heeft gehad.

Voor de kosten hoef je het ook niet te laten. Het gebruik van de app kost slechts v.a. 5 cent per dier per maand. Hieronder zie je de prijzen per maand, afhankelijk van het aantal dieren op je bedrijf.

Aantal dieren10204080150300
Prijs per maand2.002.503.505.509.0016.50
Prijs incl BTW2.122.653.715.839.5417.49

Dus voor enkele euros per maand leg je alle gegevens bij de bron vast - en is het gelijk verwerkt. Het abonnement is per maand opzegbaar.

Download de app hier:

- iPhone

- Android