Er zijn veel software pakketten op de markt. Sommige zijn goed, andere hebben tekortkomingen. Maar geen van deze pakketten heeft het gemak en de diepgang die Litams je biedt. Bovendien scoort Litams ook veel hoger op het gebied van ondersteuning en support. We zijn 7 dagen per week bereikbaar voor vragen, support en het corrigeren van eventuele fouten.

Mogelijk is het grootste verschil tussen Litams en alle andere software aanbiedingen dat wij continue innoveren, verbeteren en onze software aanpassen aan de wensen van onze klanten. Als je ook vindt dat software bedrijven nooit achterover mogen leunen, maar moeten blijven investeren, steun Litams dan door klant te worden.

We helpen je veel meer rendement uit je vee te halen, door je gegevens gericht te gebruiken. Zo verlaag je sterfte, ziekte en gust en verhoog je de produktie en prestaties. En omdat alle meldingen gelijk verwerkt worden, ben je vrij van boetes. Ook zijn we al lange tijd bezig met het investeren in software die je gaat helpen door de klimaat maatregelen te navigeren.

Overstappen is erg eenvoudig. Download de app en meld je aan. Of stuur een email naar info@litams.com. Of boek een video meeting op Facebook. Je kan ook bellen of whatsappen: 06 389 283 10.  Na aanmelding, nemen wij contact op en helpen je de volledige dier geschiedenis over te zetten. Alles wat je de afgelopen jaren hebt vastgelegd, zetten we over naar Litams, zodat je "naadloos" kan doorwerken met je gegevens. Uiteraard begeleiden we je 7 dagen per week als je met onze software gaat werken, zodat je al doende snel de weg leert kennen in de vele mogelijkheden van de app en het bijbehorende account.

En je oude reader? Die ruilen we in. Kijk hier voor de inruil prijzen die als korting op de aanschaf van een nieuwe reader wordt geboden.