Algemeen

De helpdesk is er om je vragen te beantwoorden. Wij weten alles van de app, reader, medicijnregistratie ADS, I&R, VKI, mestboekhouding, transport, slachten en wat er bij het houden, verhandelen en verwerken van vee te pas komt.

Spelregels

We werken met de volgende spelregels:

• Bellen? Alleen als het urgent is. Bel met 06 38928310
  • Appen? Ja graag. Maar liever nog per email naar support@litams.com
  • Raadpleeg altijd eerst help.litams.com als je vragen hebt
  • Lees ons support beleid hier.

Kosten?

Support is vrijwel altijd gratis ("inbegrepen in het abonnement"). Hier kan je daar meer over lezen.

Online

1. Van ieder support verzoek maken we een ticket aan. Je kan de voortgang volgen door in te loggen op de helpdesk (met dezelfde inlog gegevens als van de app).

2. Als je vragen hebt over "hoe doe ik.." of "wat zijn de regels voor.." en vrijwel alle andere vragen, dan vind je de antwoorden op help.litams.com. Hiervoor hoef je overigens niet in te loggen. Tik het onderwerp in bij "Wat kunnen we voor je doen?" en bekijk welke vragen en antwoorden over dit onderwerp beschikbaar zijn. Probeer het eens. Ga naar help.litams.com en zoek bijvoorbeeld op "21 dagen".

help.litams.com