Als eerste en enige partij in Nederland, biedt Litams een app waarmee je een compleet dier-administratie systeem in je zak hebt.

De app is geschikt voor schapen, geiten, runderen en andere diersoorten. Je kan de app op net zoveel telefoons en tablets installeren als je wilt. De app werkt op iOS (Apple) en Android (Samsung, HTC, enz). De app werkt zelfs op je PC.

Als je besluit een reader te gebruiken (zie: Heb ik een reader nodig?), dan krijg je dezelfde app op de reader. Zo leer je de weg snel kennen in de vele mogelijkheden. Met de app kan je alle I&R functies (geboorte, sterfte, aanvoer, afvoer, hermerken, Q-koorts vlag) doen. Als iemand anders een aanvoer vanaf jouw UBN bij I&R boekt, krijg je bericht dat er een aanvoer of afvoer bij I&R doorgezet moet worden.

Maar met de app kan je nog VEEL meer. Zo bevat de app een complete medicijn administratie, mogelijkheden om groepen te maken, wegen, sorteren, overige kenmerken aanmaken en een complete melk-administratie.

Gebruik van de app is zeer voordelig. Voor EUR 1,50 per maand + 5 cent per dier kan je van alle mogelijkheden gebruik maken. (Litams werkt niet met modules - je krijgt bij ons altijd alle beschikbare functies aangeboden). Daarbij hoort ook de gratis helpdesk (voor hulp of herstellen van foutjes) en alle nieuwe versies van de app. Heb je dus 100 dieren, dan betaal je slechts 1,50 + 100 x 5 cent = EUR 6,50 per maand (excl BTW). Uiteraard krijg je ook een online account, waar je VKI-formulieren, rapporten, lijsten en andere gegevens kan raadplegen.

Hier vind je onze aanbiedingen.

Of bel met 06-389 283 10 of stuur email naar app@litams.com.
Of meldt je hier aan.