Wij ruilen in!

Overweeg je een abonnement op Litams te nemen en wil je daarbij jouw huidige scanner of reader inruilen? Dat kan!

De Litams Readers zijn klein, compact en hebben een groot scherm. Ze bevatten alles wat een smartphone ook heeft, inclusief wifi en 4G. (De SIM kaart levert Litams en de kosten van het 4G abonnement betaalt Litams).

Momenteel biede we twee modellen aan:

C1 - Android 8 met krachtige reader. Robuust Prijs EUR 1395,-

C9 - Android 8 "de telefoon die kan scannen". Elegant ontwerp. Scherpe prijs: EUR 895,-

Ga naar ons bestel formulier, plaats je bestelling (en profiteer van de korting) en klik "inruilen" aan. Bestel je een C1 of een C9, dan krijg je de onderstaande korting die bij inruil van toepassing is. We ruilen 1 oude readers in per 1 nieuwe reader in.

Plaats je bestelling hier. (NB: de inruilkorting is niet van toepassing bij andere aanbiedingen).

Zoek jouw huidige reader in de lijst hieronder.

APR500 = EUR 230,- (ex BTW)

Psion = EUR 300,- (ex BTW)

APR350 = EUR 175,- (ex BTW)

Biocontrol (ELDA) reader = EUR 175,- (ex BTW)

Gallagher HR3 of HR4 = EUR 150,- (ex BTW)

Gallagher HR5 = EUR 300 (ex BTW)

Shearwell Stick Reader = EUR 300,- (ex BTW)

Litams Nomad = EUR 125,- (ex BTW)

Litams X7 = EUR 200,- (ex BTW)

Let op: Huur je een X7? Dan krijg je nu 12 maanden huur als korting.

(Dat is 12 x 22,95 = EUR 225,40 korting)

Litams C1 (Android 4) = EUR 300,- (ex BTW)

Litams C8 (Android 5) = EUR 250 (ex BTW)

Plaats je bestelling hier.

Staat jouw reader er niet bij? Stuur ons een email met de volgende gegevens:

• Merk:
  • Type:
  • Jaar van aanschaf:
  • Foto of beschrijving van de staat van de reader (bijv onbeschadigd, licht gebruikt of gebruikt)
  • Naam:
  • Tel nr:
  • Ik heb:
  • aantal schapen:
  • aantal geiten:
  • andere dieren:

Met bovenstaande gegevens kunnen wij je een op maat gemaakte aanbieding doen. Stuur je email naar info@litams.com. Of bel ons op 06 389 283 10.