Een paspoort wordt aangemaakt door een geboortemelding, of door een aanvoer (van buiten Litams). Je kan gegevens aan het paspoort van een dier toevoegen met de HCR of de app. Als je de HCR of de app gebruikt, dan worden de I&R-plichtige wijzigingen doorgezet naar RVO.

Het is ook mogelijk wijzigingen in een paspoort via de PC aan te brengen. Deze wijzigingen worden niet doorgemeld aan anderen.

Hoe paspoort wijzigen?

1. Log in op je account
  2. Roep de Stallijst op
  3. Zoek het dier waarvan je het paspoort wilt aanpassen
  4. Dubbelklik op de regel met het levensnummer - hiermee wordt het paspoort geopend.

1. Levensnummer - we adviseren hier geen wijzigingen in aan te brengen

2. Werknummer - de server maakt automatisch het werknummer aan = laatste 5 cijfers levensnummer

3. Visueel ID - vrije keuze

4. Status - wijzigingen hier worden niet aan I& doorgegeven

5. Diersoort - wijzigingen hier worden niet aan I& doorgegeven

6. Geslacht: M, V, of iets anders

7. Geboortedatum - wijzigingen hier worden niet aan I& doorgegeven

8. Je kan via de tabbladen allerlei andere gegevens bekijken en wijzigingen. Per tabblad heb je diverse sub tabbladen!